UPCZiggoOnline.nlXS4AllTele2TelfortScarletKPNCanaldigitaal

Keuze in internetproviders biedt u:

  • * Alle internetproviders in één overzicht
  • * Een onafhankelijke vergelijking van alle internet abonnementen
  • * Een vergelijking van glasvezel, kabel en adsl internet van alle internet aanbieders
  • * Keuze in internetproviders is voor u volledig gratis te gebruiken

Bij Keuze in internetproviders vindt u een overzicht van alle grote Nederlandse internetproviders, die wij in onze vergelijking van internet abonnementen meenemen. Wij proberen u een zo volledig mogelijk overzicht te verschaffen dat up-to-date is. Mochten wij ergens niet volledig zijn in ons overzicht, laat het ons weten via keuzehulp@keuzeininternetproviders.nl

Gratis overzicht in een oerwoud aan abonnementen

Keuze in internetproviders is volledig onafhankelijk in het vergelijken van de internetabonnementen. Ons doel is u een helder overzicht te verschaffen in een oerwoud aan internet abonnementen. Zo vergelijken we voor u geheel gratis alle internet abonnementen op prijs, jaarbedrag, internet snelheid en type internet. Per abonnement hebben we voor u tevens nog de specifieke details van een pakket weergegeven en uitgezocht.

Waarmee verdienen we ons geld?

Is Keuze in internetproviders een filantropische instelling? Nou nee, niet bepaald, maar wel zijn we voor u als gebruiker volledig gratis en onafhankelijk. Bij wie u een abonnement afsluit maakt ons niet uit. Alleen zo kunnen we u goed en helder adviseren. Voor ons is het van belang dat u het bestellen van een nieuw abonnement via onze website doet. Dit kost u nog steeds geen geld, maar wij krijgen betaald van de internetprovider die u heeft gekozen. Op deze manier kunnen wij u gratis van onafhankelijke informatie blijven voorzien en houdt u ons scherp, zodat we voor u de beste website op het gebied van internet abonnementen vergelijken blijven.