UPCZiggoOnline.nlXS4AllTele2TelfortScarletKPNCanaldigitaal

Geld besparen wil iedereen

Geld besparen willen we allemaal en zeker wanneer de inkomsten dalen dan gaan we op de kosten letten. Bent u bijvoorbeeld net werkeloos geworden of uw partner dan gaan de maandelijkse inkomsten met ruim 30% omlaag en dat is veel. Immers naast de kosten van eten en drinken is er nog zoveel meer te betalen.
De hypotheek of huur neemt voor veel mensen de grootste hap van de totale inkomsten en daarop besparen is veelal niet mogelijk.

We kijken eerst naar de honderden euro's en dan naar centen bij besparen

Als we moeten besparen dan kijken we eerst naar de grote dingen om op te besparen, zoals de auto, de vakanties en noem maar op. Toch zijn ook de centjes die u kunt besparen nog aanzienlijk. Per maand tikt dit weliswaar niet zoveel aan, maar op jaarbasis kunt u toch een aanmerkelijke besparing realiseren.
Uw vaste communicatie, zoals internet, telefoon en tv zijn dan kosten die u eens onder de loep kunt nemen. Bent u dit abonnement werkelijk nodig of kan het ook wel wat minder?

Besparen op uw internet, telefoon en tv aansluiting

Helemaal zonder telefoon, tv en internet kunnen we helemaal niet meer tegenwoordig. Als het goed gaat letten we vaak niet op deze kosten, maar als het wat minder gaat kan dat misschien ook wel wat minder. Veel internetproviders zien deze tendens en springen hierop in met goedkopere internetabonnementen.
U kunt hiervan profiteren en zeker wanneer u de afzonderlijke abonnementen op telefoon, internet en tv combineert in een zogeheten alles in één pakket.
Hier haalt u veruit het meeste voordeel en zo kunt u jaarlijks tot wel 200 euro per jaar besparen. En dat is toch weer mooi meegenomen.