UPCZiggoOnline.nlXS4AllTele2TelfortScarletKPNCanaldigitaal

HD ready, staat er in de beschrijving van mijn tv.

Gefeliciteerd, u zou kunnen kiezen voor HDTV, maar wat is het? HDTV, staat voor High Definition TV en is een generatie verder dan digitale Tv.

Analoge TV en digitale TV

Vroeger had je gewone analoge TV, daarop volgde digitale TV en HDTV is nog scherper dan digitale TV. Wanneer uw TV aangeeft HD Ready te zijn of te beschikken over Full HD, dan kunt u bij de keuze van uw internetabonnement met TV kiezen voor een pakket dat over HDTV beschikt.

De meeste flatscreen televisies van de nieuwe generatie beschikken over HD, veelal staat dit op de voorzijde van de TV aangegeven. Bent u er niet zeker van, dan staat dit vast en zeker weergegeven in uw handleiding.

Alles in 1 pakket of internet + TV pakket

Bij het afsluiten van uw internet abonnement, kunt ook kiezen voor internet + TV of Internet + Tv en bellen (alles in 1 pakket). Deze internet pakketten beschikken in sommige gevallen ook over HDTV en HD zenderpakketten. Terwijl dit niet eens zoveel duurder hoeft te zijn dan een standaard internet + tv pakket.

Diverse internet providers bieden zulke internetpakketten, waarschijnlijk is internet aanbieder Canal Digitaal de bekendste aanbieder van dergelijke TV pakketten, maar ook T Mobile, KPN, UPC, Ziggo, XS4ALL en zelfs de bekende prijsstunter Tele2, hebben zulke alles in 1 pakketten in hun producten aanbod.