UPCZiggoOnline.nlXS4AllTele2TelfortScarletKPNCanaldigitaal

Digitaal TV kijken, straks ook buitenshuis

Geplaatst op 06 Februari 2013

Dat is althans wat de internetproviders KPN, UPC en Ziggo graag willen. Als het aan deze internetaanbieders ligt kijkt u straks waar en wanneer u maar wilt naar de tv op uw laptop, smartphone of tablet. Mooi toch?, Nou ja als enkele moeilijkheden aangaande tv rechten kunnen worden opgelost, dan komt deze toekomst al een stuk dichterbij.

Gebruiksgemak, maar ook content bescherming en de technische haalbaarheid zijn zaken die de providers nog moeten aanpakken. Echter de komst van sneller mobiel internet via 4G, wat ook nog moet worden uitgerold, maakt het in principe wel mogelijk.

U merkt het al, in principe en mogelijkerwijs voeren de boventoon, maar het idee is goed. Nu de uitvoering ervan nog, we houden u op de hoogte.

Tot die tijd kunt u altijd nog live tv kijken buitenshuis bij internetaanbieder KPN, of gebruik maken van Ziggo Alles in één of UPC Horizon TV. Wilt u graag een tablet bij uw abonnement, dan biedt internetprovider Online (voorheen T Mobile Online) u een pakket met Tablet PC gratis, nu voor een extra scherpe prijs.

Terug naar het overzicht