UPCZiggoOnline.nlXS4AllTele2TelfortScarletKPNCanaldigitaal

Het Nibud komt met nuttige bespaartips

Geplaatst op 22 April 2013

Het Nibud komt met nuttige bespaartips voor huishoudens. Waar kun je op bezuinigen? Tja, als je moet bezuinigen kan dat komen om twee redenen, in de eerste plaats omdat zich aan de inkomenskant een negatieve aanpassing heeft voorgedaan of omdat er al geruime tijd teveel werd uitgegeven.

Nu zijn de tips van het Nibud doorgaans best zinvol, maar in dit geval is het een kwestie van gewoon en logisch nadenken. Breng de vaste lasten waar het kan omlaag en schrap vaste lasten die je tot de luxe kunt rekenen. Nu is het maar zeer de vraag of je in de huidige tijd bij het hebben van een internet abonnement kunt spreken van een ‘luxe’abonnement. Immers zonder een internetverbinding gaat steeds minder en ook de schoolgaande kinderen zijn wel haast verplicht online.

Een tip van keuze in internetproviders is om ook hierbij op de kosten te letten. Dat kan eenvoudig, houd bijvoorbeeld de einddatum van uw abonnement in de gaten en zeg tijdig op of stap tijdig over. De nederlandse internetproviders hebben doorlopend interessante acties, waarbij u meer kunt krijgen voor hetzelfde geld of juist goedkoop internet kunt krijgen voor minder geld. Combineer waar mogelijk uw internet, bellen en tv abonnement tot een zogenaamd Alles in 1 Pakket en u kunt ook hiermee tot enkele honderden euro’s per jaar besparen.

Kortom genoeg te doen en blijf scherp! Het echte besparen begint bij Keuze in Internetproviders.nl

Terug naar het overzicht