UPCZiggoOnline.nlXS4AllTele2TelfortScarletKPNCanaldigitaal

Internet aanbieder T Mobile Online past internetsnelheid en prijzen aan

Geplaatst op 24 Januari 2013

Internetprovider T Mobile Online heeft onlangs de prijzen en de snelheid van haar internet abonnementen aangepast. Zo is het producten aanbod vereenvoudigd. Voor de internetabonnementen betekent dit dat T Mobile de volgende pakketten aanbiedt: Snel internet (10 Mb/s), supersnel internet (30 Mb/s) en Ultrasnel internet (50 Mb/s). Hiermee zijn de Fiberfast en Fiberfast Ultra pakketten vervangen en is het goedkope internet abonnement vervallen.

Daarnaast zijn ook de alles in 1 pakketten verandert, zo is het abonnement internet + bellen in prijs verlaagd en is het snel internet pakket met digitale televisie uitgebreid naar 28 zenders.

Ook zijn de contracten voor 12 maanden komen te vervallen, u kunt vanaf heden alleen nog contracten afsluiten voor 2 jaar. Hier staat tegenover dat alle activatie-, verzend- en administratiekosten zijn komen te vervallen.

Voor meer informatie over de producten van T Mobile Online verwijzen we u graag naar onze internet vergelijking pagina, hier kunt u exact bepalen welk product van T Mobile of een andere aanbieder het beste bij u past.

Terug naar het overzicht