UPCZiggoOnline.nlXS4AllTele2TelfortScarletKPNCanaldigitaal

Muziekdienst Spotify krijgt nieuw ontwerp op alle platformen

Geplaatst op 03 April 2014

Muziekdienst Spotify krijgt een nieuw ontwerp voor alle platformen zowel voor de mobiele versie als voor de desktopversie. Met het toenemende aantal functies van Spotify was het uiterlijk uiteindelijk een stuk rommeliger geworden, waardoor vernieuwing noodzakelijk werd.

Nieuw ontwerp maakt overzichtelijker


Het nieuwe ontwerp van Spotify moet de dienst een stuk overzichtelijker maken. Gebruikers op met name de mobiele apparaten moeten in één overzicht functies kunnen vinden. Het nieuwe design wordt vanaf woensdag uitgerold, waarbij eerst de IOS app en de desktop apps worden neergezet, de android versie volgt later.

Jouw muziek met Spotify


Naast de kleuren en het ontwerp zijn er een aantal functionaliteiten toegevoegd zoals de sectie ‘jouw muziek’. Deze sectie is een muziek bibliotheek , waar gebruikers albums en nummers aan kunnen toevoegen. De van Spotify bekende suggesties op het hoofdscherm blijven maar worden aangepast aan de dag van de week en het tijdstip. Zo worden bijvoorbeeld op vrijdag meer feestnummers en op zondag meer rustige ontspannings muziek aangeboden.

Met name KPN bied in haar pakketten Spotify aan, voor een overzicht van alle KPN producten met Spotify verwijzen we u naar deze pagina >>>

Terug naar het overzicht