UPCZiggoOnline.nlXS4AllTele2TelfortScarletKPNCanaldigitaal

Video on Demand Netflix nu al populairder dan HBO Go en Apple TV

Geplaatst op 08 December 2013

Video on Demand, een bekende en populaire dienst met name van internetproviders als UPC en CanalDigitaal, krijgt nu een geduchte concurrent in de vorm van Netflix

Netflix gaat goed van start in Nederland


Hoewel een derde van de gebruikers aangeeft de dienst Netflix wel behoorlijk prijzig te vinden is de video on demand dienst inmiddels al populairder als Apple TV en HBO Go. Uit onderzoek blijkt dat 6 procent van de Nederlanders een abonnement op Netflix heeft. Verder blijkt uit het onderzoek dat 20 procent van de ondervraagden een on demand video dienst gebruikt.

Netflix heeft ruim 40 miljoen klanten wereldwijd


In korte tijd heeft Netflix zich aan deze lijst van Video on Demand diensten gevoegd en is zelfs populairder geworden. Netflix heeft ongeveer 40 miljoen klanten wereldwijd. Deze populaire dienst is bij ongeveer 40 procent van de Nederlanders bekend als een dienst waar je onbeperkt films en series kunt kijken. Ruim 60% kent de dienst dus nog niet en dat maakt nog een aanzienlijk groeipotentieel.

Video on demand in het assortiment van Internetproviders


Voor een overzicht van alle internetproviders met video on demand, kunt u ook kijken op de pagina internet en digitale TV waar Video on Demand veelal in het abonnement wordt aangeboden.

Terug naar het overzicht